Algemeen
Poezenhotel Pieneke is een klein opgezet hotel met een opvangcapaciteit van maximaal 36 katten. Elke kat heeft zijn eigen slaapvertrek, zodat wij goed in de gaten kunnen houden of iedereen genoeg eet, drinkt en ontlasting heeft. De rest van de dag is er gelegenheid om lekker te spelen, luieren en te socialiseren. Het gehele verblijf staat in verbinding met 2 royale buitenverblijven. Het animatieteam zal geregeld zorgen voor activiteiten. Bel gerust voor een afspraak om eens een kijkje te komen nemen.

 

Wanneer reserveren?

Als u uw eigen vakantie boekt, boekt u ook de vakantie van uw kat(ten). Wij hebben een beperkte capaciteit dus vol = vol.

 

Voeding

Er zijn 2 voermomenten per dag en uw kat krijg uitsluitend water te drinken. Heeft uw kat een speciaal dieet dan raden wij u aan om dit voor de duur van het verblijf voldoende aan te leveren.

 

Wanneer is uw kat niet welkom

Wanneer is uw kat niet welkom U zult begrijpen dat wij geen katten kunnen toelaten indien zij besmettelijke ziektes bij zich dragen zoals: Niesziekte, FAIDS, FIP, Leucose, ringworm, kattenziekte, Rabies etc. Katten die de entingen niet tijdig hebben gekregen en ongecastreerde katers vanaf 7 maanden kunnen wij helaas ook niet toelaten.
Katten met lichte aandoeningen zullen wij met alle liefde verzorgen. Geeft u heel goed aan hoe deze kat behandeld dient te worden. Laat uw kat voor u op vakantie gaat nog eens checken bij de dierenarts. NIET VERGETEN!! Als uw kat bij ons komt logeren dient u altijd het entboekje mee te nemen, bij het ophalen krijgt u dat uiteraard weer retour.

 

Risico’s

Het onderbrengen van uw kat in een pension is altijd op eigen risico. Katten zijn vaak gevoelig voor verandering van omgeving. Ze raken in de stress en zijn daardoor vatbaarder voor ziekten. Geef zoveel mogelijk informatie over uw kat aan ons door. Ook kan er iets gebeuren met uw kat of zelfs met u. We hopen natuurlijk van niet maar in die gevallen is het prettig dat wij weten met wie wij dan contact kunnen opnemen.

 

Openingstijden

Om de rust in onze omgeving te waarborgen hebben wij beperkte openingstijden (zie onze homepage voor de tijden). Op zondag hebben wij een welverdiende rustdag (uiteraard wordt uw kat wel liefdevol verzorgd).